Luminize - All Or Nothing

Het Kroatische Luminize (dat opereert vanuit Nederland overigens) bracht vorige week haar debuutalbum 'All Or Nothing' uit. Inspiratie haalden ze bij zangeressen als Pink en Gwen Stefani, terwijl de ervaren Holger Schwedt als producer de nummers mocht polijsten.

Door eerdere singles "Get It Back" en "Kill It With Love" vergaarde de band al bekendheid onder het grotere publiek en de festivalbezoekers. Voor mensne die na die singles interesse in de band kregen is het debuutalbumm een uitkomst.
Naast die twee tracks staan er namelijk nog negen vergelijkbare nummers op het album. Uptempo poptracks als de nieuwe single “All Or Nothing” en “Guess Who’s Wrong” afgewisseld met ballads als “Love Takes No Prisoners” en “Damn It”.

Eigenlijk gewoon elf goed geproduceerde popnummers die makkelijk wegluisteren, nooit echt de diepte ingaan of je volledig meeslepen, maar dat is waarschijnlijk ook niet de insteek geweest. Dat doen andere artiesten al genoeg.
Ideaal voor luisteraars van de grote radiozenders die gewoon lekkere muziek willen horen, iets minder geschikt voor mensen die zich iets meer in muziek verdiepen. Mooi voor in het midden.

Beoordeling: 5/ 10

Komende weken zijn de dames nog live te zien in Middelburg, Culemborg, Zoetermeer, Den Haag, Capelle aan den Ijssel en Wateringen. Single "All Or Nothing" is door de fans inmiddels hoog onze Top 40 in gestemd.

Comments