Sivert Høyem laat nieuwe single horen en kondigt EP aan voor 2021


Sivert Høyem maakt de grauwe herfstdagen een beetje lichter met zijn nieuwe single "Run Away". Het is de eerste single van de nieuwe EP ‘Roses Of Neurosis’ die uitkomt op 12 februari 2021. 

Na het album ‘Sleepwalking Man’ uit 2016 (met de FTLOM Top 40 hits "Sleepwalking Man", "Lioness"en "Fool To Your Crown") en de live registratie ‘Live At Acropolis’ uit 2017 (met "Give It A Whirl" en "My Thieving Heart") is dit het eerste nieuwe solomateriaal van Sivert Høyem. 

Woorden als massief, melancholisch en verfijnd zijn allemaal van toepassing op de liedjes van de Noorse artiest. De nieuwe single "Run Away" vormt hierop geen uitzondering. Hoewel het nummer al een tijd geleden geschreven is, en niets te maken heeft met de coronacrisis, beschrijft het wel een gevoel dat de meesten van ons dit jaar weleens gehad zullen hebben.

Sivert Høyem staat bekend om zijn opmerkelijke stem en meeslepende optredens, als soloartiest en als frontman van Madrugada. "Run Away" staat op YouTube enkel nog als korte teaser, maar staat wel in z'n geheel op onderstaande Fresh New Music playlist. -edit 19/11- de video staat inmiddels volledig online en nu ook hier.

Comments