albumreview: She Drew The Gun - Behave Myself

De Engelse Louisa Roach opereert sinds 2014 onder de naam She Drew The Gun, eerst alleen maar inmiddels als spil van een volledige band. Vandaag brachten ze 'Behave Myself'uit, hun derde album.

De eerste twee nummers klinken wat minder radiogeschikt (al is "Next On The List" wel fijne elektro rock). Single en titelnummer "Behave Myself" laat het meer pop middendeel van het album beginnen, met bijvoorbeeld ook het stevige "Cut Me Down"en disconummer "Panopticion", met de titeltrack het meest opvallende nummer. 

"The Rose's Tale" sluit als 10e nummer het album een beetje onopvallend af, maar al bij al is deze mix van pop, punk, electro en nog wat smaken zeker een dikke voldoende waard.

Beoordeling: 8/ 10

'Behave Myself' is sinds 8 oktober verkrijgbaar via Submarine Cat Records en te streamen op de bekende platforms. She Drew The Gun is deze week begonnen aan een promotie tour die haar de rest van de maand door haar thuisland brengt; verdere data zijn nog niet bekend. bekijk hieronder de video voor "Behave Myself" of beluister het hele album via Spotify.

Comments