albumreview: Intergalactic Lovers - Liquid Love

Het Vlaamse Intergalactic Lovers bracht in 2017 het derde album 'Exhale' uit, waarna het een beetje stil werd. Nu is er album nummer vier: 'Liquid Love'.

'Exhale' haalde net als haar voorgangers de top 3 van de Belgische albumlijst, maar toch waren de geluiden minder lovend dan eerder. Het duurde tot afgelopen jaar voor we met de sterke single "Bobbi" weer iets van de band rond Lara Chedraoui hoorden. 

Wat dat betreft lijkt 'Liquid Love' een prima revanche, waarvan je hooguit zou kunnen zeggen dat het iets te lang is. Naast eerder genoemde single "Bobbi" is vooral het middendeel met nummers als "La Folie", "Crushing", "My Old Mind" en "In Limbo" sterk. Het laatste deel (het album telt liefst 14 nummers) maakt dan helaas weer iets minder indruk, maar scoort zonder problemen een goede beoordeling.

Beoordeling: 7,5/ 10

'Liquid Love' is vanaf 18 februari verkrijgbaar via Unday Records en te streamen op de bekende kanalen. Na de release gaan ze op tour door Duitsland; in maart is Nederland aan de beurt met vanaf de 13e Mezz Breda, De Helling Utrecht, Oosterpoort Groningen, Doornroosje Nijmegen, Effenaar Eindhoven, Rotown Rotterdam en tot slot de 31e Paradiso Amsterdam

Kijk hier de video voor de laatste single "Lost" of stream het hele album vanaf morgen via Spotify.


Comments