Nieuwe tips voor de FTLOM Top 40

Stemmen voor deze (en alle andere eventuele) tracks kan door hieronder een comment te openen en te stemmen (meerdere tracks per keer toegestaan) of via Twitter met mention aan @MusicaNL

The Brahms - Sleep
De Utrechtse indieband The Brahms debuteerde met twee EP's in 2015 en 2016. Hierop onder meer de singles "Golden" (#2 in de FTLOM Top 40) en "Homerun", die in de tiplijst bleef steken. Na vele liveshows nam de band even gas terug om nieuw werk te schrijven. Dat is er nu met single "Sleep".


Moon Taxi - Two High
Afkomstig uit Nashville, Tennessee is Moon Taxi al sinds 2006 bezig en hebben ze al vijf albums gemaakt. De nieuwste single van het vijftal indierockers heet "Two High" en zal op een nog te verschijnen nieuw album komen.


Hurts - Ready To Go
Deze single van het Britse synthpop duo is al een maand uit, maar kan nog wel wat extra aandacht gebruiken. In 2010 scoorden ze een #1 in de FTLOM Top 40 met "Wonderful Life" en sindsdien haalden ook "Stay"en "Miracle" de lijst, maar die laatste is alweer van begin 2013. Hoog tijd voor een vierde notering?Stray Monroe - Happy Accidents
Indierockers uit San Diego, Californië die de inspiratie haalt bij bands als Oasis en The Strokes. Twee jaar geleden begonnen als The Hype; misschien worden ze dat met nieuwe single "Happy Accidents"?

Comments