Nieuwe tips vor de FTLOM Top 40

Stemmen voor deze (en alle andere eventuele) tracks kan door hieronder een comment te openen en te stemmen, hier rechts via het contactformulier (meerdere tracks per keer toegestaan) of via Twitter met mention aan @MusicaNL

The Good View - The Good Will Always Win In The End
Nadat The Good View vorig jaar drie top 10 noteringen scoorde in onze Top 40 (waaronder de #1 "Radiation") werd het wat stil, ook op de website van de band. Nu, na enige bezettingswisselingen, is de band toch bezig met nieuw werk. Deze single blijkt al even op Soundcloud te staan.
Aestrid - I Dream Of You And Me
Het Utrechtse (of toch Soest?) Aestrid leerden we twee jaar geleden kennen middels de single "Long Distance Runner". Afgelopen voorjaar waren ze in Canada om hun nieuwe album op te nemen. En dat blijkt alweer hun zesde te zijn. Hoog tijd om meer te leren kennen dan dat ene nummer. Dit is alvast de nieuwe single.
Gashunters - Recognise
Onder de naam Gashunters brengt Hans Geurts sinds voorjaar 2013 muziek uit alsof hij elke dag wakker wordt met een nieuw nummer in zijn hoofd. Afgelopen voorjaar kwam 'S.I.X.T.H.' uit, inderdaad het zesde album. Van de vorige twee albums scoorde hij negen hits in onze Top 40, de singles van dit zesde album blijven tot nu toe steeds net buiten de lijst. Gaat "Recognise" dat veranderen?

Comments