Gewoon een paar tips die nog wat steun kunnen gebruiken voor de Top 40 - 30 Januari

Een paar titels die al een tijd in de tips staan en nu dreigen te verdwijnen zonder de Top 40 gehaald te hebben. Alle tracks zijn te beluisteren in de Spotify playlist New Hits?  (klik om te luisteren/ volgen)

Stem deze nummers onze Top 40 in door te stemmen in de comments onder dit artikel, of via Twitter met een mention aan @MusicaNL en/ of dat account te volgen.Nouveau VĂ©lo - Birthday
Al bijna een jaar uit, van het album 'Reflections'. Deze week kwam het Brabantse viertal al met een nieuwe EP getiteld 'Hit It', dus echt laatste kans voor deze single.

The Go! Team - Mayday
Album 'Semicircle' van deze band uit Brighton kwam vorige week uit

The Neighbourhood - Scary Love
Tweede single van de 'To Imagine' EP die 12 Januari uitkwam na "Stuck With Me" dat vorige week na 4 weken uit onze Top 40 verdween (#26)

Eckhardt and The House - Why Don't You Kids Dance
Scoorde in zowel 2015 als 2016 een top 10 hit (met respectievelijk "Mexican Wedding"(#9) en "So Much More"(#8)), maar sindsdien blijven de singles van Rik Elsgeest buiten de lijst. Deze single uit 2014 is opnieuw uit vanwege de release van het bijna gelijknamige album 'Why Don't You Dance' eind 2017.

Tusky - Going Out
De band is deels afkomstig uit het gestopte John Coffey. Stond eind 2017 in onze Top 40 met "You Will Not Regret This (Please Hold Still)"(#33). Presenteert begin Maart het debuutalbum in Utrecht.

Comments