Gewoon een paar tips die nog wat steun kunnen gebruiken voor de Top 40 - 31 Januari

Een paar titels die al een tijd in de tips staan en nu dreigen te verdwijnen zonder de Top 40 gehaald te hebben. Alle tracks zijn te beluisteren in de Spotify playlist New Hits?  (klik om te luisteren/ volgen)

Stem deze nummers onze Top 40 in door te stemmen in de comments onder dit artikel, of via Twitter met een mention aan @MusicaNL en/ of dat account te volgen.Teleman - Rivers In The Dark
De band uit Londen bracht op 1 December de 'Fünf' EP uit, waarvan "Bone China Face" al de Top 40 haalde (#22). Deze single staat op dezelfde EP.

Paloma Faith - The Architect
Haalde sinds 2009 al meerdere keren de top 10, maar sinds "Can't Rely On You" uit 2014 weet ze de lijst niet meer te halen. Deze laatste kans voor de titeltrack van haar nieuwe album.

Vreemde Kostgangers - Scheiding
Zet Boudewijn De Groot, Henry Vrienten en George Kooymans bij elkaar en je hebt Vreemde Kostgangers.

Dave von Raven - De Zelfmoordenaar
Met zijn band The Kik heeft hij momenteel het album 'Hertaalt' uit. Solo deed hij mee aan 'Piet Paaltjens Recordings', een album met 12 nummers geïnspireerd op gedichten van Piet Paaltjens. Deze 19e eeuwse dichter (pseudoniem van François Haverschmidt uit Leeuwarden) kwam overigens door zelfmoord om het leven.

The Strypes - Heavenly Soul
De Ierse band bracht vorig jaar met 'Spitting Images' een nieuw album uit en een EP met een aantal demo's voor dat album. En in het najaar was er met 'Almost True' alweer een nieuwe EP, waarvan "Heavenly Soul" de single is.

Comments