Roe, Sam Fender en Pale Waves staan dit weekend op Eurosonic

Dit (uitgebreide) weekend is Groningen weer in de ban van showcasefestival Eurosonic/ Noorderslag. Hier een drietal artiesten die kunt gaan zien.


ROE is de artiestennaam van de 18 jarige Roisin Donald. De jonge singer-songwriter uit het Noord-Ierse Derry maakt poppy liedjes met behulp van weelderige synths, drummachines en gitaar. "Wasted Patient Thinking" is in ons land haar eerste single, die volgende week uitkomt en waar momenteel geen goede online link van te vinden is helaas. Op Eurosonic: Woensdag in Vrijdag (klinkt logisch...), en Donderdag in USVA.

Sam Fender, de Engelsman die in eigen land al geruime tijd hoge ogen gooit en bovendien in de BBC Sound of 2018 is opgenomen, scoort deze week de 3FM Megahit met deze single. Op Eurosonic: Woensdag in Huis De Beurs.

Pale Waves is op dit blog net als Sam Fender geen onbekende meer. "Television Romance" werd Love Of The Week en een dikke top 10 hit, opvolger "New Years Eve" stond recent nog in onze Top 40 en met "My Obsession" is er al een nieuwe single van hun debuutalbum. Over een paar weken ook te zien in Paradiso, nu op Eurosonic, en wel aanstaande Vrijdag (ESNS Play).

Comments