Vier releases van Prototype Music

Een jaar geleden stond Dallas Cosmas uit Melbourne, Australië langdurig in onze Top 40 met "The Midnight Road". Hij is onderdeel van het artiestenbestand van Prototype Music, een independent label uit die stad.

En laten die ons nu ineens vier releases voorschotelen, die hier zo mooi in één artikel geplaatst kunnen worden. De genoemde artiesten spelen ook bij elkaar mee en Dallas Cosmas is de bindende factor als artiest of producer.We beginnen met de al genoemde Dallas Cosmas, die met "45 Revolutions" de derde single van zijn album 'The Memory Keys' uitbrengt. Oudere lezers en vinyl liefhebbers zullen ongetwijfeld weten waar de titel op slaat.


Het tweede nummer is "Pillarcloud" van Brother To The Birds, de artiestennaam van Andrew Englezos. Op zijn titelloze EP staan zes indie/folk/popnummers, waaronder de nu aangeboden track.


"I Won't Tell You A Lie" is net wat steviger en afkomstig van Wally Hite Rankin's album 'Dr. Keith Medicine Woman'.


Het laatste nummer is "Road Less Travelled", dat Wayne Rintoul uitbracht op zijn EP 'Destination Unknown'.Vier nummers waarvan een aantal al wat ouder, maar nieuw voor ons hier.

Comments

Post a Comment