'The Devil You Know' is de debuut EP van Seb Zukini

De Nederlandse rockband Seb Zukini is opgericht in 2021 en heeft zich laten beinvloeden door acts als Foo Fighters, Nothing But Thieves en de gebroeders Gallagher. Verwacht daarom op de EP 'The Devil You Know' scheurende gitaren, stuwende drums en doordringende en harmonische (samen)zang.

De band maakt deel uit van het Hit The North 2022 traject. Dit is opgezet vanuit Eurosonic Noorderslag in samenwerking met de noorderlijke popkoepels. Het doel hiervan is om nieuwe bands/acts zich te laten ontwikkelen met behulp van professionals. 

Het Drentse vijftal maakt rock in de breedste zin van het woord, focussen zich niet op een bepaald subgenre, maar doen meer wat hen op dat moment past. Bij het maken van nummers is er vaak een basis idee, waarna ze in de studio aan de slag om tot de definitieve versie te komen.

Dit jaar deden ze mee aan de Popronde, kregen ze ale nioge aandacht in diverse media en nu is er een debuut EP 'The Devil you know' met vijf prettige rocknummers. Van het nummer "Mirror" is hieronder een video te zien, of beluister anders de hele EP via Spotify.

Comments